Kräfttester.se

posted in: övrigt, wordpress | 1

Så här i början av augusti är det många av oss som antingen redan käkat eller planerar att äta kräftor. För oss som inte har tillgång till färska rödingar i egna fiskevatten, slutar detta ofta med en tur till frysdisken. Väl där möts man av en mängd olika sorter och prisklasser och frågan man ställer sig är: Vad ska jag köpa?

Själv är jag av den typen att jag gärna läser tester som utförs av mer eller mindre stora tidningar och organisationer. Devisen att det inte går att läsa för mycket är mitt motto. För att hjälpa er likasinnade har jag nu startat Kräfttester.se

Kräfttester.se är en samling länkar till diverse tester som utförs varje år. Samlingen byggs på allt eftersom de publiceras. Istället för att leta runt på många olika sajter efter bästa tipsen på kräfter erbjuds här en lättare väg helt enkelt.

En av anledningarna till att jag startar denna sajt är naturligtvis kompetensutveckling för min egen del. För varje sajt jag startar lär jag mig något nytt och denna gången har jag installerat ett diskussionsforum ”Kräftsnack”, vilket jag inte gjort tidigare. Att utseendet på sajten känns igen beror på att jag använt samma tema som till denna sajten, Mystique. Jag kan verkligen rekommendera att starta olika webbsajter som kompetensutveckling, det är ett grymt bra sätt att lära sig tex wordpress.

Hoppas ni hittar de röda läckerheter ni letar efter!

Leave a Reply