Har man tid att äta som bloggare?

posted in: Okategoriserade | 0

>I torsdags möttes återigen en trio hungriga bloggare på Grand i Örebro för en god lunch och lite snack kring bloggosfären, domäninköp och skolprojekt. Jag fick klart för mig att köpa/sälja domäner verkar vara något som en del personer kan leva på, bara man får tag i ”rätt” domäner. Att spekulera i domäners värde känns lite mysko måste jag säga, men det är klart jag ser marknadsvärde i domäner som bank.nu och resor.se och liknande. Det är säkert många som tjänat en del pengar på att de reggat värdefulla domäner tidigt då de kanske inte var värda texten de var skrivna med.

Björn berättade om sitt projekt med att fota nära på 1000 olika servetter för att i framtiden skapa lite affärer kring, exakt vad låter jag vara osagt då jag inte vill förta Björns egna inlägg om detta. Vi bollade mer idéer kring gästföreläsning på min skola och då med fokus kundrelationer, något som eleverna behöver få inblick i redan nu.

Jonny hade lite smått och gått på G, närmast ligger väl att få igång sin verksamhet så att den står på stabila ben. Lite tankar kring hans senaste domäninköp kröp fram, något som ni kommer se mer av i framtiden från denne unge herre.

Jag pratade lite mer om det supportprojekt vi kört i skolan och berättade lite om kundfokusprojektet som drar igång ordentligt v9. Spotifyhistorien kom faktiskt inte upp alls, vilket visar på att den lilla debatten är över.

Jag ser fram emot nästa lunch i mars då jag hoppas på lite fler bloggare…äta bör man.

Leave a Reply