Entreprenöriell matematik på Youtube

>Jag skrev tidigare om TeachMeet på skolforum och att man kunde beskåda min matematikföreläsning på nätet. Nu upplevde jag och många andra det lite krångligt att hoppa fram och tillbaka i det videoklippet så jag hade lite tid över….och vips – nu finns Entreprenöriell Matematik på Youtube.

Några har fråga om nallen som slängs in i slutet och det gjordes när de 7 min man hade på sig var slut. Att jag lyckades fånga nallen i luften var inte repeterat men en klockren slutpunkt eller hur, hehe.

Bara för att vara schysst så infogar jag klippet nedan. Mycket nöje!

2 Responses

  1. vARGEN

    >riktigt kul att se din föreläsning, man tycker det är lite synd att men inte fick alla tre år på JB istället för att få suttit innan med så du börjar föreläsning.

    det tog oss 2 år att gå igenom Matte A på El i Alléskolan. Man var mest trött på då.

    Tror ni har en vass framtid på JB!

  2. Per Falk

    >Jag håller med, kvällens snyggaste räddning, ämnet hamnar liksom i skymundan.

Leave a Reply