Att vara entreprenör utan att veta om det

>I våras hittade jag en liten söt film om en fågel utan vingar…låter det makabert? Möjligen men via disruptive.nu så läste jag inlägget om denna fågel och var fast. Klockren helt enkelt.
De beskrev filmen och kopplingen till entreprenörskap som att man kämpar i motvind med till synes omöjliga uppgifter tills man en dag står på krönet och har valet att lägga ner eller slänga sig ut och prova sina vingar. Jag har sett filmen hur många gånger som helst och får nästan tårar i ögonen när man tänker på att så här ska livet vara. Filmen kan betyda olika saker beroende på vem som tittar. För mig handlar den om att våga, våga, våga! Jag är inte riktigt där än, men en dag så hoppar jag ut och flyger på egna vingar.
Vad betyder den för dig?

  1. Christian

    >Kul att du gillade den, den är en av de bloggposterna jag är mest stolt över.

    När jag skrivit den och läste igenom den fick jag tårar i ögonen och då visste jag att jag kunde skriva. För jag har alltid ansett mig misshandla svenska språket. Det tog mig strax över 100 blogposter att komma därhän!

Leave a Reply